Tevékenységünk főbb csoportjai:

A) Könyvviteli szolgáltatás

A cég méretének megfelelően hatékony ügyviteli, számviteli rendszert dolgozunk ki. Vállaljuk a vállalkozások bizonylatainak adatrögzítését, főkönyvi könyvelését,

munkaügyi nyilvántartások vezetését, bérszámfejtést, pénzügyi kimutatások készítését, éves beszámoló összeállítását, adóbevallások elkészítését, elektronikus beküldését, adóhivataloknál az Ügyfél képviseletét.

B) Adótanácsadás

Az adó- és egyéb jogszabályok betartása mellett segítséget nyújtunk a vállalkozás adófizetésének optimalizálásra, azaz a törvény által nyújtotta lehetőségek közül a legkedvezőbb megoldás megtalálásában.

C) Belső ellenőrzés

A hatékony és racionális működés érdekében vállaljuk a cégen belüli belső ellenőrzési rendszer kialakítását, vagy a meglévő átvilágítását, esetleges hibáinak kiszűrését. Ehhez informatikai hátteret is biztosítunk.

D) OMA

Az Ügyfél igényének megfelelő vezetői információs rendszert dolgozunk ki, melynek segítségével a vezető – „egy gombnyomásra” – folyamatosan hozzájut a számára fontos információkhoz.

E) SMA
F) IT támogatás
G) Oktatás

Számvitel, elemzés, könyvvizsgálat területen magas színvonalon naprakész információkkal és informatikai háttérrel végzünk oktatási tevékenységet minden szinten. Az oktatást saját készítésű papíralapú és elektronikus oktatási anyagokkal támogatjuk.